Marie Groth Bastiansen

Sidst opdateret: 28. april 2021
Marie Groth Bastiansen

Adresse: Brobergsgade 6, 3. th., 1427 København K Land: Danmark Tlf: 22976353 E-mail: Klik for at se e-mail

Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra:

Spansk

Oversætter til:

Forlag: Forlaget Svane & Bilgrav Udgivelsesår: 2022

Steve Jobs – Du skal turde følge din intuition

I denne berømte tale fortæller Steve Jobs, digital pioner og grundlægger af Apple, at han aldrig har færdiggjort en universitetsuddannelse. Med udgangspunkt i tre historier fra sit intense og kontrastfulde liv forklarer han, hvad der i virkeligheden lærte ham det, han havde brug for.

Steve Jobs’ ord er en overbevisende tilskyndelse til os alle: Lyt til dit hjerte og følg din intuition – kun sådan finder du ud af, hvad du virkelig brænder for, og kun sådan får du et meningsfuldt liv.

Talen er i denne illustrerede udgave gengivet på dansk og engelsk, og den er tænksomt analyseret af den spanske forfatter Fran Pintadera.