Karen Glistrup

Sidst opdateret: 12. marts 2021
Karen Glistrup

Jeg har gennem 20 år været rejsende i 'tabubrydning' - holdt foredrag, kurser og temadage om hvordan vi kan snakke med børn om sindet, død, sygdom, kriser... og kærlighed.
Og jeg praktiserer samme disciplin i min private praksis i Ry som familie-, par- og psykoterapeut MPF.
Mit speciale er samtaler med børn og forældre om familiens liv, når forældrene slider med psykiske lidelser eller andre svære livsvilkår, som børn mærker, men kan have svært ved at tolke, hvis de voksne ikke taler om det.
Jeg har skrevet bogen "Hvad børn ikke ved... har de ondt af - bryd fortielserne" (Hans Reitzel), som hjælper mennesker til at forstå, hvorfor vi ikke skal tie men være troværdige overfor børn om den virkelighed, de er en del af.
Mine andre tre bøger er skabt til at hjælpe den voksne med at få hul på snakken med børnene - men også som en hjælp både til den voksne og barnet til at forstå sig selv og hinanden:
"Indeni mig... og i de andre mig... og i de andre" og "Far, mor... og børn - en bog om liv i familien" (begge Gyldendal)
"Snak om det... med alle børn - en bog om følelser i familien"(Forlaget SNAK OM DET)
I 2020 har jeg i samarbejde med Mette Bahnsen Mind-online.dk skabet et online kursus 'HVAD BØRN IKKE VED... har de ondt af'. Kurset og alle mine bøger kan findes på www.SNAKOMDET.dk

Adresse: Skovstien 4, 8680 Ry Land: Danmark Tlf: 23461958 E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen, Faglitterære gruppe

Udgivelser

Andre projekter

Lavet i:

Seneste udgivelse:

Far, mor… og børn – en bog om liv i familien.
Forlag: Gyldendal, udgivelsesår: 2018

Indeni mig… og i de andre – en bog om børn og følelser
Forlag: Gyldendal, udgivelsesår: 2016

Snak om det… med alle børn – en bog om følelser i familien