Nina Harboe

Sidst opdateret: 29. juni 2019
Nina Harboe

Beskrivelse:

Efter mange års arbejde inden for det socialfaglige område som uddannet socialrådgiver, begyndte jeg på grund af min mands demenssygdom at beskæftige med med demens og pårørendes situation. Først af nødvendighed for at støtte min mand men efterhånden af nødvendighed for at gøre opmærksom på demenssygdommens konsekvenser for den demensramte og for pårørende. På min hjemmeside ninasklumme.dk skriver jeg bla om at være pårørende.
I 2014 startede jeg samværsgruppe for pårørende.
2018 udkom min bog ”Kan jeg sygemelde mig hos Gud?” - en personlig beretning om demens. Med udgangspunkt i min bog holder jeg foredrag om at være pårørende.
Juni 2019 har jeg udgivet en brugsbog til pårørende "I morgen er en ny dag"

Kontaktoplysninger:

Adresse: Elmevang 32, 2830 Virum Land: Danmark Tlf: 25796569 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Forlag: mellemgaard Udgivelsesår: 2018

Kan jeg sygemelde mig hos Gud?

"Kan Jeg sygemelde mig hos Gud?" er en personlig beretning om demens. Bogen er skrevet som dagbog over årene, hvor jeg fulgtes med min mand Steen, mens en demenssygdom udviklede sig. Ud over min dagbogsberetning fortælles om årene på plejehjem og hans død gennem min mailkorrespondance med Steens barndomsven Martin, som genoptog en stabil kontakt ved at besøge ham flere gange om måneden. Dagbog og korrespondance fortæller bla om tab på tab, magtesløshed, venskaber, samarbejde med fagpersonale, afsked, og om hvordan det er at miste sin ægtefælle og komme videre.