Poul Rygaard Korte

Sidst opdateret: 17. juni 2016
Poul Rygaard Korte

Jeg er forhenværende officer, kompagnichef, og har været på mange skarpe opgaver med politiet, lige fra drabssager, til større bevogtnings opgaver, blandt andet under Præsident Bush's besøg i Danmark. Jeg har været alt, lige fra postbud, jord & beton arbejder, visitations betjent, bestyre af en Bistro, til som sagt Kompagnichef. Jeg har rejst en del, ikke nok :) men har blandt andet været i Afrika og i Østen, samt mange steder i Europa og Middelhavslandene. Jeg har set udgravninger på Santorini, sejlet i jolle op ad Gambiafloden, og jeg har stået i et vagttårn på Cypern, og set i reliefkikkert ind over den tyrkiske del af øen. Famagusta, der som en spøgelses by står øde og forladt, med sine engang så flotte hoteller, nu går der et dovent æsel ned ad en støvet mennesketom boulevard, alt imens en skodde vipper for den blide vind fra Laventen, i et glasløst vindue. Jeg har stået på en aktiv vulkan med lugten af rådne æg fra svovl dampe i næsen :) Nu er jeg desværre førtidspensionist, (da jeg er kommet til skade med min ryg). Jeg er derfor påbegyndt mine skriverier, som jeg har haft lyst til i årevis, ja faktisk siden jeg som ung knægt læste mine første bøger, allerede dengang havde jeg lyst til at "ændre den historie" jeg læste :D, men der har aldrig har været "tid", livet kom i vejen, med hustru, børn og arbejde. :) Jeg har min største interesse omkring historiske romaner, helst så realistisk som muligt - De danske kolonier, samt om forhold i København omkring 1600 & 1700 tallet og frem! Men om Historie i det hele taget, for jeg har 1 million ideer til kommende historier, på alle tidspunkter i gennem vores historie!

E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Udgivelser

Seneste udgivelse: associeret medlemskab
Forlag: associeret medlemskab
Udgivelsesår: associeret medlemskab

Jeg har kun udgivet en rejse beretning fra en fiske rejse i Afrika, den blev trykt i bladet “Fisk & fri”
Jeg har derudover skrevet en artikel om en stor NATO øvelse, som blev trykt i Forsvarets blad, for en del år siden.