Kirsten Brun

Sidst opdateret: 17. juni 2022
Kirsten Brun

Kirsten Brun, født 1955 på Sjælland.

Skriver skønlitteratur og krimier. Tre af mine romaner har baggrund i noget faktuelt; fx "Den fugl der ikke flyver bliver stegt", der handler om en ung somalisk dreng, der får frataget sit opholdsgrundlag. Jeg er medlem af en fysik skrivegruppe i Århus og online-medlem af Forfatterhouse. Elsker at læse litteratur, elsker kurser der gør mig klogere på litteratur.

Har arbejdet med flygtninge i 30 år, bl.a. som leder af et asylcenter og som udsendt af Red Barnet til Ex-Jugoslavien under Balkankrigen.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 8240 Risskov Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen
Forlag: Byens Foralg Udgivelsesår: 2020

Den fugl der ikke flyver bliver stegt

Romanen Den fugl, der ikke flyver, bliver stegt er skrevet på baggrund af autentiske hændelser. Den virkelige Mohamed var 15 år, da han fik asyl i Danmark. Han var et uledsaget flygtningebarn, der havde taget turen fra Somalia til Danmark. Fem år efter Mohamed kom til Danmark, mistede han sin opholdstilladelse.