Kirsten Brun

Sidst opdateret: 17. juni 2022
Kirsten Brun

Kirsten Brun, født 1955 på Sjælland.

Skriver skønlitteratur og krimier. Tre af mine romaner har baggrund i noget faktuelt; fx "Den fugl der ikke flyver bliver stegt", der handler om en ung somalisk dreng, der får frataget sit opholdsgrundlag. Jeg er medlem af en fysik skrivegruppe i Århus og online-medlem af Forfatterhouse. Elsker at læse litteratur, elsker kurser der gør mig klogere på litteratur.

Har arbejdet med flygtninge i 30 år, bl.a. som leder af et asylcenter og som udsendt af Red Barnet til Ex-Jugoslavien under Balkankrigen.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 8240 Risskov Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Aarhusgruppen
Forlag: Byens Forlag Udgivelsesår: 2019

Efter branden

Chelsea er ved at pakke et hus sammen for at bosætte sig i udlandet sammen med sin mand, da hun indkaldes til undersøgelse på Skejby. Graverjournalisten Rikke har fået en Cavling og indledt endnu et forhold til en gift mand.
Chelsea og Rikke har begge taget vigtige valg, defineret af en familietragedie, der fandt sted i deres barndom. I Sorrento i Italien sidder deres far, Stig, tilsyneladende tilfreds med sit nye liv.
Tilfældigheder gør, at de alle tre befinder sig i Nymindegab, den nat sneen kommer.