Gourmand
"Gourmand" er en kriminalroman om kommunal korruption og madglæde i den sjællandske købstad Haubjerg. Fælles for en række drab er deres forhold til den kommunale ledelse – og dødssynden Fråseri.
Den følsomme privatdetektiv Daniel Dreyer griber ind og stopper frygten i byen.
Mads Gourmand køber den nedbrændte Fjordpavillon ved Haubjerg. Han indretter en restaurant med ambitioner om Michelinstjerner. Samtidig erhverver han retten til at forsyne Haubjergs pensionister med deres daglige måltider.
Den slags sker ikke ustraffet i en halvstor, dansk provinsby, og konsekvenserne lader ikke vente på sig.
Da folk fra kommunens ledelse bliver ofre for en drabsmand, må den tidligere frømandssoldat og nuværende privatdetektiv Daniel Dreyer tage affære.
”Gourmand” er en selvstændig opfølger til ”Grådighedens pris”, der udkom sidste år og er nummer to i Michael Clasens krimiserie om forbrydelser, der tager deres udgangspunkt i de syv klassiske dødssynder: ”Daniel & Dødssynderne”.

Besøg mig på: