Anya Winqvist

Sidst opdateret: 12. september 2022
Anya Winqvist

Beskrivelse:

Anya Winqvist er illustrator og forfatter, født 1974 i Sydgrønland, opvokset nord for København, og boede i Sverige i 1995-2016.

Uddannet som digital projektleder fra svenske Hyper Island, har hun i mange år arbejdet med digital børnekultur, bl.a. på DR Ramasjang, og på Bolibompa/Barnkanalen på SVT i Sverige.

Anyas tilgang til børnekultur er, at det er vigtigt for alle børn at blive set og hørt, og at de kan genkende sig selv i den kultur, de oplever og deltager i. Og så er noget af det fantastiske med børn, at ALT er muligt.

Kontaktoplysninger:

Adresse: 8240 Risskov Land: Danmark Tlf: 28890574 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Illustratorgruppen, BU-gruppen, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: DreamLitt Udgivelsesår: 2020

Den magiske polarbi

Illustrator: Anya Winqvist
Forfattere: Gunvor Ganer Krejberg og Nithu Thava

Bedstemor er som den røde fuldmåne, der stadig står på himlen, når solen går ned. Hun er som isterninger mod en svedig hud. Som den vildeste nytårsraket i alle verdens farver. Hun er som et brusende vandfald, der skyder ud over en klippeskrænt. Som en hoppebold, der kun får mere og mere fart.

Men af og til er hun også som natten, der er gået i stå. Så siger hun ikke noget i flere dage, og selv om hendes øjne er åbne, ser det ud, som om hun  sover.

Sådan er det, fordi bedstemor har en bi inden i sig. En magisk polarbi, og det er den, der får bedstemor til at gøre de mange mærkværdige ting …