Line Palle Andersen

Sidst opdateret: 27. april 2020
Line Palle Andersen
Line Palle Andersen Foto: Riccardo Buccarella

Beskrivelse:

Forfatter til bogen "Fra studie til arbejdsliv - F*** Er der sådan nogle idioter herude!", der handler om de første år på arbejdsmarkedet.

Bogen tager udgangspunkt i akademikere fra naturvidenskab, samfundsfag og humaniora fra universiteter i hele landet, men den har vist sig lige så aktuel for nyuddannede med kortere uddannelser.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Hyllie Vattenparksgata 5A, 21532 Malmö Land: Sverige Tlf: 25218540 Mobil: 25218540 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 21 10 29 03

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Frydenlund Udgivelsesår: 2016

Fra studie til arbejdsliv

Bogen er en håndsrækning til nyuddannede, der er på vej ud på arbejdsmarkedet eller lige er begyndt i deres første job, og stiller sig selv spørgsmål som: Hvor bliver min
faglighed af? Hvad var meningen med min uddannelse? Gør jeg det godt nok? Og er der virkelig sådan nogle idioter herude?
Også HR-personale og chefer i både private og offentlige virksomheder kan læse med og få nyttig viden om, hvad deres nyuddannede medarbejdere egentlig håber, føler og tænker. Forhåbentlig kan bogen anspore til nye tiltag og forretningsgange.