Ann-Jette Caron

Forlag: Jensen & Dalgaard
Udgivelsesår: 2021

Vinter i Sokcho, roman af Elisa Shua Dusapin, udgivet af Forlaget Arvids, 2020

For en håndfuld salt, roman af Olivier Bourdeaut, udgivet af Jensen & Dalgaard, 2019

Den lille død i Beirut, roman af Y. S. Germanos, udgivet af Jensen & Dalgaard 2018.

Sten i min lomme, roman af Kaouther Adimi, udgivet af Forlaget Arvids 2018.

For at mærke huden, roman af Emmanuelle Richard, udgivet af Forlaget Etcetera 2017.

Mens vi venter på Bojangles, roman af Olivier Bourdeaut, udgivet af Jensen & Dalgaard, 2016.

Ordene de ikke siger til mig, roman af Véronique Poulain, udgivet af Forlaget Arvids 2016.

Letheden, roman af Emmanuelle Richard, udgivet af Forlaget Etcetera 2015.

Skrevne kys når ikke frem. Kafka og kærligheden, roman af Jacqueline Raoul-Duval, udgivet af Forlaget Arvids, 2014.

Og så kom Paulette …, roman af Barbara Constantine, udgivet af Forlaget Arvids, 2014.

Hvad mere kan der siges om kunstnerbøger?, interview med Anne Moeglin-Delcroix til essaysamlingen Danske Kunstnerbøger, forlaget Møller/Verlag des Buchhandlung Walther König, 2013.

Sonderkommando, I gaskamrenes helvede – vidneberetning om koncentrationslejren Auschwitz-Birkenau af Shlomo Venezia, udgivet af Forlaget Gyldendal i 2008.

Essays om Ny-cirkus af Bartabas, Yan Ciret, Pierot Bidon og Alain Platel til udgivelsen ”Fools25”, trykt i anledning af KIT’s 25 års jubilæum i 2004. Forlaget Schønberg.

Den liberale virus, Attac i Zénith, essaysamling om Attac-bevægelsen udgivet i 2002 af Introite! Publishers.

Det dansk-franske kulturmagasin TEMPO, udgivet af den Franske Ambassade i Danmark. Fra nr. 22 til 36 (2000 -2004)