Per Lau Jensen

Sidst opdateret: 16. september 2021
Per Lau Jensen

Per Lau Jensen (født 1954) er en dansk, skønlitterær forfatter. Opvokset i Holte nord for København, har tidligere bl.a. været racerkører, ejendomsmægler og indehaver af et byggefirma. Per har i sit voksne liv boet i Nordsjælland, England, Skåne og på Costa del Sol. I dag bor han på Lolland. Per debuterede sent som forfatter, men har altid skrevet. Han har fået udgivet i alt10 skønlitterære bøger, og i 2016 modtog han Hans Henrik Møllers mindelegat for romanen illa Isabella.

E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære

Udgivelser

Seneste udgivelse: Flyet til Casablanca. Spændingsroman