Hanne Bistrup

Sidst opdateret: 21. oktober 2019
Hanne Bistrup

Beskrivelse:

Jeg har et langt arbejdsliv bag mig, først som pædagog, siden som psykolog. I fritiden har jeg skrevet, sunget i jazzorkester, spillet folkemusik, lavet dukketeater, arrangeret musik festivals og meget andet. Desuden har jeg en stor familie. På et tidspunkt begyndte jeg at skrive faglitteratur. Min første bog udkom i 2002. Dernæst meldte jeg mig ind i Dansk Forfatterforening, hvor jeg har været medlem af Senior Gruppen i en årrække. Jeg har skrevet en digtsamling, en kunstnerbiografi, bidrag til erindringsbøger og to romantrilogier. Den fø'rste: 1. Fru Terkelsens testamente, 2. Farvel til fortiden, 3. Fugl Phönix. Den anden: 1. Drømmen om den danske Prins. 2. Den lange vej til Joanna, 3. Fortidens Fodspor. Desuden en udviklingshistorie: Deller og Dæmoner, plus en novellesamling: Historier for voksne. I 2014 udkom min selvbiografiske roman: "På Herrens Mark."
Desuden har jeg skrevet et kapitel i Modersmålselskabets årbog 2014: "En stemme i koret."
Jeg har skrevet to børnebøger: 1. Historien om Solbærdyret og 2. Historien om zebraen, der hellere ville være en hest. Begge bøger er illustreret af Nini Torp.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Vodroffsvej 4A, 2. dør 1, 1900 Frederiksberg C Land: Danmark Mobil: 29807711 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Seniorgruppen

Online Referencer:

Udgivelser

Flere udgivelser

Publiserings liste: (* udsolgt fra forlaget, kan købes af forfatteren).

Pædagogisk observation af børn i daginstitutioner
(Frydenlund 2002)

Pædagogisk, psykologisk observation af skolebørn
(Frydenlund 2003)

Børnetegninger, spor fra barndomslandets univers
(Frydenlund 2006)

*) Axel Mathiesen, en tegner og hans tid
(Attika 2009)

Kapitel i antologien ”Natten jeg aldrig glemmer”
(Siesta 2010)

Kapitel i antologien ”Store Øjeblikke”
(Mellemgaard 2010)

*) Digte: ”Hannes sange”
(Underskoven 2010)

*) Fru Terkelsens Testamente, roman
(Mellemgaard 2010)

*) Farvel til fortiden, roman
(Mellemgaard 2011)

Kapitel i antologien ”Bag Jerntæppet”
(Siesta 2011)

*) Fugl Phønix, roman
Sidste del af romantrilogien om fru Terkelsens testamente
(Mellemgaard 2011)

*) Deller og Dæmoner
En historie fra det virkelige liv om et varigt vægttab.
(Mellemgaard 2012)

Historier for voksne
(Mellemgaard 2013)

På Herrens Mark
(Mellemgaard 2014)

Drømmen om den danske Prins
(Mellemgaard 2016)

Den lange vej til Joanna
(Mellemgaard 2017)

Fortidens Fodspor
(Mellemgaard 2018)

Historien om Solbærdyret
(Mellemgaard 2016)

Historien om zebraen, der hellere ville være en hest
(Mellemgaard 2018)

Liver er bedre end ingenting
(Attika 2018)