Hanne Bistrup

Sidst opdateret: 21. oktober 2019
Hanne Bistrup

Jeg har et langt arbejdsliv bag mig, først som pædagog, siden som psykolog. I fritiden har jeg skrevet, sunget i jazzorkester, spillet folkemusik, lavet dukketeater, arrangeret musik festivals og meget andet. Desuden har jeg en stor familie. På et tidspunkt begyndte jeg at skrive faglitteratur. Min første bog udkom i 2002. Dernæst meldte jeg mig ind i Dansk Forfatterforening, hvor jeg har været medlem af Senior Gruppen i en årrække. Jeg har skrevet en digtsamling, en kunstnerbiografi, bidrag til erindringsbøger og to romantrilogier. Den fø'rste: 1. Fru Terkelsens testamente, 2. Farvel til fortiden, 3. Fugl Phönix. Den anden: 1. Drømmen om den danske Prins. 2. Den lange vej til Joanna, 3. Fortidens Fodspor. Desuden en udviklingshistorie: Deller og Dæmoner, plus en novellesamling: Historier for voksne. I 2014 udkom min selvbiografiske roman: "På Herrens Mark."
Desuden har jeg skrevet et kapitel i Modersmålselskabets årbog 2014: "En stemme i koret."
Jeg har skrevet to børnebøger: 1. Historien om Solbærdyret og 2. Historien om zebraen, der hellere ville være en hest. Begge bøger er illustreret af Nini Torp.

Adresse: Vodroffsvej 4A, 2. dør 1, 1900 Frederiksberg C Land: Danmark Mobil: 29807711 E-mail: Klik for at se e-mail

Seniorgruppen

Forlag: Mellemgaard Udgivelsesår: 2018

Fortidens Fodspor

Fortidens Fodspor er den tredje og sidste roman i en sammenhængende trilogi, der foregår fra 1940 og frem til nutiden. Den handler om, hvordan livet spiller sit uophørlige skæbnespil med os mennesker, hvilke konsekvenser det får, hvis vi træffer de forkerte valg, og den afgørende betydning det får, hvilke mennesker vi møder undervejs. Det er en trilogi, der handler om liv og død, kærlighed og svigt, begreber vi alle kan forholde os til.