Hanne Bistrup

Sidst opdateret: 21. oktober 2019
Hanne Bistrup

Jeg har et langt arbejdsliv bag mig, først som pædagog, siden som psykolog. I fritiden har jeg skrevet, sunget i jazzorkester, spillet folkemusik, lavet dukketeater, arrangeret musik festivals og meget andet. Desuden har jeg en stor familie. På et tidspunkt begyndte jeg at skrive faglitteratur. Min første bog udkom i 2002. Dernæst meldte jeg mig ind i Dansk Forfatterforening, hvor jeg har været medlem af Senior Gruppen i en årrække. Jeg har skrevet en digtsamling, en kunstnerbiografi, bidrag til erindringsbøger og to romantrilogier. Den fø'rste: 1. Fru Terkelsens testamente, 2. Farvel til fortiden, 3. Fugl Phönix. Den anden: 1. Drømmen om den danske Prins. 2. Den lange vej til Joanna, 3. Fortidens Fodspor. Desuden en udviklingshistorie: Deller og Dæmoner, plus en novellesamling: Historier for voksne. I 2014 udkom min selvbiografiske roman: "På Herrens Mark."
Desuden har jeg skrevet et kapitel i Modersmålselskabets årbog 2014: "En stemme i koret."
Jeg har skrevet to børnebøger: 1. Historien om Solbærdyret og 2. Historien om zebraen, der hellere ville være en hest. Begge bøger er illustreret af Nini Torp.

Adresse: Vodroffsvej 4A, 2. dør 1, 1900 Frederiksberg C Land: Danmark Mobil: 29807711 E-mail: Klik for at se e-mail

Seniorgruppen

Kapitel i “Store Øjeblikke”.

En antologi om 21 forfatteres oplevelse af begivenheder eller mennesker, der har givet dem store og uforglemmelige oplevelser. Hver forfatter har skrevet sit eget kapitel, som kan læses uafhængigt af de andres. Der er tale om autentiske oplevelser og ikke fiktion.

Bogforsidens illustrator: Christian Andersen