Hanne Gullestrup

Sidst opdateret: 24. marts 2020
Hanne Gullestrup
Hanne Gullestrup

Beskrivelse:

Jeg er cand. mag i musik og retorik. Dertil en lang række efteruddannelser. Jeg har i mange år arbejdet med ledelsesrådgivning og underviser på Diplomuddannelsen i ledelse, hvortil jeg selv forfatter mine undervisningsmaterialer. Er i 2016 sprunget ud som forfatter med lærebogen "Pårørende på tværs", hvori jeg behandler forskellige aktuelle samfundsdilemmaer og hvordan velfærdsmedarbejdere kan handle i disse. Har tidligere været redaktør og medforfatter på en udgivet undersøgelse af praksisbaserede læreprocesser og bidraget med kapitler om kommunikation, samarbejde og tværprofessionalisme i andre lærebøger. Er kronikør og debattør med fokus på velfærd og samfund.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Godthåbsvej 260, 2720 Vanløse Land: Danmark Tlf: 23367118 Mobil: 23367118 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 30209265

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer: