René Semberlund Jensen

Sidst opdateret: 27. august 2021
René Semberlund Jensen

Beskrivelse:

Cand.mag i finsk og nordiske sprog fra Københavns Universitet. Oversætter fra finsk, svensk og norsk til dansk. Har oversat en smule fra islandsk. Primært skønlitteratur men også erfaring med artikler, fagtekster og videnskabelige tekster. Har desuden redigeret 7 publikationer, hvoraf jeg også oversatte den ene fra finsk og islandsk til dansk.

Kontakt Oplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Dansk Oversætterforbund

Oversætter fra:

Finsk, Finlandssvensk, Norsk (bokmål), Nynorsk, Svensk

Oversætter til:

Dansk

Besøg mig på:

Forlag: Jensen & Dalgaard Udgivelsesår: 2019

Hellere dommedag end digitalisering

Oversat fra finsk efter "Ehtoolehdon tuho" af Minna Lindgren.

Tredje og sidste del i Minna Lindgrens serie om de tre damer fra ældrecentret Tusmørkelund. Denne gang er ældrecentrets administration blevet overtaget af en religiøs sekt. Alt er blevet digitaliseret og personalet er erstattet af robotter. Men de tre damer finder hurtigt ud af, at digitalisering hverken gør administrationen eller ældreplejen mere effektiv eller bedre. Da det også fører til dødsfald blandt centrets beboere, beslutter de at tage sagen i egen hånd, stoppe det digitale cirkus og sabotere centrets hjerne.
Humor og finurligheder krydret med en god gang kritik dels af den moderne ældrepleje dels af den hovedløse satsning på digitalisering i vores moderne samfund.

Hellere dommedag end digitalisering på forlagets hjemmeside, Jensen & Dalgaard