Tim Alan Davies

Sidst opdateret: 29. april 2020
Tim Alan Davies

Indfødt englænder og freelancer med universitetsgrad fra Cambridge og diplomoversættereksamen fra University of Westminster i London i teknisk og faglig oversættelse. Har boet og arbejdet i Danmark (15 år) og i Tyskland (2 år) men har nu bopæl igen i England. Autoriseret oversætter ved ITI og IoL (engelske fagorganisationer) samt medlem af DF, DOF, SFÖ (Sverige) og DEO (Danmark) samt Norfag (Norge) Medlem af den britiske Forfatterforening. Oversætter primært fra dansk, svensk, norsk, islandsk og færøsk, men har også en faglig baggrund i tysk , fransk og italiensk (se venligst CV). Foretager både erhvervsmæssige opgaver (medicin, jura, økonomi, teknik, EU osv.) og mere kreative opgaver, bl.a. litteratur, kunst, musik, arkitektur og andet, samt undertekstning og transkriptioner. Langtids- og hasteprojekter accepteres efter aftale.

Adresse: 27 Tannery House, 6 Deal Street, E15AG London
London
Land: England Tlf: 4402076550936 E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Dansk Oversætterforbund