Erik Laugesen Kristensen

Sidst opdateret: 26. februar 2020
Erik Laugesen Kristensen

Beskrivelse:

Resumé: Uddannet boghandler, Niels Brock, Handelshøjskole og konsulent Danmarks Erhvervsfond, Handelslærer/underviser, Pensioneret lektor/konsulent fra SEL/DEL/UVM, Udviklingskonsulent, Fagforfatter. Ind imellem op gennem årene siden 1964: Underviser, redaktør af tidsskrifter og bogserier, foredragsholder, projektleder med mere, ejer af forlaget ELKI-SP (oprettet 1974, forlag til salg af de af egne bøger, som ikke kan sælges gennem andre kanaler) - i de senere år også ejendomsadministrator og vicevært.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: Skærskovvænget 2, 8600 Silkeborg
Funder Kirkeby
Land: Danmark Tlf: 20442397 Mobil: 20442397 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 89205611

Medlem Af:

Faglitterære gruppe

Online Referencer:

Flere referencer:

www.elki-sp.dk

Forlag: Elki-sp Udgivelsesår: 2017

Provence ved hjertet

Prolog: Når jeg i bil passeret monumentet "Porte du Soleil" nederst på Frankrigs hovedvej 7 -så smiler solen til mig og Provences landskab og farver åbner sig.- Glæden og forventningerne om liv og oplevelser vokser, og munterhed og historier melder sig. Speederen får et ekstra tryk.

Denne lille samling af historier af et muntert ironisk tilsnit er rejsebreve fra i år fra den bjergtop, hvor jeg arbejder og lever en periode hvert år. Småhistorierne causerer lidt omkring det - at køre bil, - at bo, - at forstå. Måske kan andre end jeg have fornøjelse af at se og opleve mit lille hjørne af Provence, som det også kan forstås? A votre santé.