Heidie Clemens

Sidst opdateret: 19. august 2019
Heidie Clemens

Adresse: Borggade 16, 3. th, 8000 Aarhus C Land: Danmark Mobil: 25471311 E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Forlag: Improvisation Udgivelsesår: 2019

Haiku – En tilstand

"Haiku - En tilstand" indeholder 64 vedkommende haiku-digte, der omhandler og afspejler sanseoplevelser i naturen, væsentlige momenter fra menneskelivet, intense oplevelser med kunst og kultur samt refleksioner over globale spørgsmål. Digtsamlingen er tro mod haikuets form og indholdskrav og rig på lyriske virkemidler. Bogen blev præsenteret første gang ved oplæsning under LiteratureXchange - Aarhus' nye internationale litteraturfestival 2019. Med "Haiku - En tilstand" kan læseren trygt læne sig tilbage i stolen for at nyde en stille stund, med eneste risiko at komme nærmere følelsen af at leve i nuet efter endt læsning.

"I det hele taget fornemmer man som læser, at Heidie Clemens har sprogligt overskud og legehumør. Hun kan lide at skabe uventede sammensætninger og helt nye ord – som fx hormonharmoni og graffitibandit.... Alt i alt er det en overbevisende og flot haiku-debut, som jeg varmt kan anbefale også til den kræsne læser. Tilmed er bogen lækkert designet med en smuk typografi og layout." Niels Kjær

"Jeg kendte ikke Heidie Clemens og anede ikke hvad jeg skulle forvente. Har læst meget poesi og lyrik men sjældent rene haiku ytringer. Og jeg var måske nok lidt skeptisk inden jeg gik i gang, men jeg var helt solgt bagefter. Ikke mindst fordi Heidie formår at fortælle meget igennem få ord. Det er i sig selv en evne... og selv om stilen er svær at skrive i, så formår Heidie at få ordene til at flyde, så det hele giver mening." Bogrummet.dk (Læs resten på nettet)

Bogen distribueres via DBK til alle salgsplatforme og boghandlere. Vejl. udsalgspris er 129,95.

Fremmede person
Jeg åbner mine arme