Birgitte Bang

Sidst opdateret: 21. november 2020
Birgitte Bang

Klimaløsnings serviceyder, forfatter, VIP lederskabs konsulent og fashion designer

Tlf: 81740227 Mobil: 81740227
Associeret medlem

Forlag: BirgitteBang Udgivelsesår: 2014

Ambitioner til livet, til det at være mennesket

Det må være smukt at være menneske. Hvis det ikke er smukt, så giver det ikke mening. Der er sorte, der er hvide, kontraster, som forfatteren Dante Alighieri beskriver. Livet midt i mellem, ligegyldigheden, der indhyller dig i en grå dyne af "du skal ikke tro, du er noget". Der må være en balance, men det må være en sund og naturlig balance, en symbiose, der hviler i sig selv. Hvordan gør vi det? Vi kan jo begynde at tænke. Vi kunne stoppe eksistentialismens fokus på død og tomhed og i stedet favne nataliteten, den menneskelige evne til at skabe og begynde noget nyt. Lad os skabe en ny og smuk verden, en ramme for vores børn, en ramme de og deres børn kan tage bolig i.
Denne pamflet ISBN 978-87-997777-0-9 er publiceret den 17. oktober 2014, og er det 2. bidrag til global ledelse.