Pia Deleuran

Sidst opdateret: 1. maj 2018
Pia Deleuran
Exchange-arrangement i Cape Town

Beskrivelse:

Som advokat og mediator har jeg arbejdet med og skrevet om konflikthåndtering i mange år. I samarbejde med kolleger og netværk har jeg i forskellige udgivelser sat fokus på forhold, der kan øge forståelsen af de konflikter, som opstår i forskellige sammenhænge. Grundlagsforhold som køn, kultur og juraens natur, med de styrker og svagheder, som består, er omdrejningspunkterne. En tydeliggørelse af den alternative konfliktløsnings betydning og potentiale, og det juridiske systems helt centrale rolle i et demokrati, er vigtige pejlemærker i mit forfatterskab ligesom ligeværdsbetragtninger er det.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Peter Bangs Vej 59, 2000 Frederiksberg Land: Danmark Tlf: 38881111 Mobil: 30246803 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Lyrikere, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Forlag: Djøf forlag Udgivelsesår: 2011

Forældreansvarsloven – hvad blev der af barnets tarv ? Temahæfte 3

Forældreansvarsloven så dagens lys i 2007, og hermed en ny familieretsreform. Mange kompetente fagpersoner gjorde opmærksom på de blinde vinkler i den nye og idealistiske lov - som blev vedtaget af et enstemmigt folketing.

Efterfølgende har fagprofessionelle samt personer, der har følt lovens konsekvenser på egen krop kontinuerligt gjort opmærksom på lovens problematikker. Ud af dette er vokset temahæfte 1,2 og 3, en symbiose af fagprofessionelles vedkommende artikler samt personligt berørte kvinders personlige beretninger.