Pia Deleuran

Sidst opdateret: 1. maj 2018
Pia Deleuran
Exchange-arrangement i Cape Town

Beskrivelse:

Som advokat og mediator har jeg arbejdet med og skrevet om konflikthåndtering i mange år. I samarbejde med kolleger og netværk har jeg i forskellige udgivelser sat fokus på forhold, der kan øge forståelsen af de konflikter, som opstår i forskellige sammenhænge. Grundlagsforhold som køn, kultur og juraens natur, med de styrker og svagheder, som består, er omdrejningspunkterne. En tydeliggørelse af den alternative konfliktløsnings betydning og potentiale, og det juridiske systems helt centrale rolle i et demokrati, er vigtige pejlemærker i mit forfatterskab ligesom ligeværdsbetragtninger er det.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Peter Bangs Vej 59, 2000 Frederiksberg Land: Danmark Tlf: 38881111 Mobil: 30246803 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

Faglitterære gruppe, Lyrikere, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Forlag: Djøf forlag Udgivelsesår: 2011

Mediation som mulighed. Konflikthåndtering i IT projekter

Bogen er den anden i bogserien Mediation som mulighed. Bogen indeholder 10 bidrag fra fagprofessionelle, der belyser de særlige temaer og hensyn, der kan være i forbindelse med mediation indenfor IT området. På den ene side er værktøjerne de samme uanset konfliktområde og tema, på den anden side kan der være specifikke hensyn indenfor en specifik branche. Det er dog centralt, at den gode mediation ikke forudsætter fagspecialister, men trænede konfliktløsere.