Leila Buchardt Joensson

Sidst opdateret: 12. maj 2023
Leila Buchardt Joensson
Leila Joensson i Vikingelandsbyen, Risby Foto: Rita Leth

Beskrivelse:

Leila Buchardt Joensson (f. 1969) er læreruddannet og arkæolog. Harigasti-Hærgæsten er forfatterens debutroman. Romanen er den første bog i trilogien om Harigasti slægten. En fortælling om jernalderen i det tidlige Europa og Brittania, baseret på virkelige begivenheder og arkæologisk viden

Kontaktoplysninger:

Adresse: Nørregade 3. M. 1., 6430 Nordborg
Guderup
Land: Danmark Mobil: 21285954 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 30445139
Associeret medlem

Online Referencer:

Forlag: Mellemgaard Udgivelsesår: 2018

Harigasti Teiva – Den Guddommelige Hærgæst

"Historisk roman. Gennemresearchet i en grad, så vi næsten også står med et arkæologisk eller antropologisk dokument. Handlingen drives ubønhørligt frem som i en græsk tragedie."

Jacob Cæsius Krohn, Mag. art. et cand. mag. i Litteratur- og Religionshistorie

Året er 219 før vores tidsregning. Roms ekspansion rykker tættere på de germanske stammer. Keltiske stammer og Republikken Rom kæmper om territorier og land. Alliancer indgås på kryds og tværs af kontinentet. Stammer i Germania og Gallia etablerer samhandel med faste ruter til øen midt i det store hav. Druiderne ofrer til guderne for at vedholde den gunstige pagt mellem de levendes verden og gudernes verden. Kimbri-folket i det nordlige Germania kæmper for at overleve hungersnød.

Harigasti Teiva – Den Guddommelige Hærgæst er den fortsatte fortælling i den historiske romantrilogi fra førromersk jernalder. Slægtsromanen bygger på virkelige hændelser i Danmarks og Europas tidlige historie.