Lulu Marie

Sidst opdateret: 15. januar 2022
Lulu Marie

Lulu Marie er forfatter og cand.it i kommunikation, design og medier. 2020 digtsamlingen VEJVISEREN BLØDER og 2018 digtsamlingen MUS - begge på forlaget Escho. VINDUER V (2022), VINDUER IV (2021), VINDUER III (2019), VINDUER II (2018) og VINDUER (2017) samt FOTOMIX (2019) fotobøger udgivet på forlaget LIBBY. Debuterede med den skønlitterære roman Bløder i 2008 på Tiderne Skifter. Samling af prosa og digte: I kræets top bor en storm udkom i 2016 på forlaget Escho.

Oplæsning?
Kontakt: lulumariecph SNABELA gmail.com

De skønlitterære

Flere referencer:

Instagram. Twitter. Snapchat.

@lulumariecph

Udgivelser

Andre projekter

Lavet i:
VINDUER V
Lavet i: 2022

DIGTSAMLINGER

2020. VEJVISEREN BLØDER. Digtsamling. Forlaget Escho. Køb hos mikrofest.com – støt de små forlag.

2018 MUS. Digtsamling. Køb hos Mikrofest. Forlaget Escho.

2016 I kræets top bor en storm. Samling. Digte og prosa. Forlag: Escho

I lektørudtalelsen om I kræets top bor en storm (30. maj 2016): “Der er en vis lighed med Pia Tafdrups og Vita Andersens tidlige værker omkring det fysiske ved at være kvinde, dog er LMs sprog mere mundret. Tematisk kan digtsamlingen minde om Lola Baidels Uden videre omkring det at blive ældre.”

Hør Lulu Marie læse uddrag op

FOTOBØGER

2022. VINDUER V. Fotobog. Forlaget Libby.

2021. VINDUER IV. Fotobog. Forlaget Libby. Køb.

2021. FOTOMIX II. Fotobog. Forlaget Libby. Køb.

2019. FOTOMIX. Fotobog. Forlaget Libby. Køb.

2019 VINDUER III. Fotobog. Køb

2018. VINDUER II. Fotobog. Køb.

2017 VINDUER. Fotobog. Forlaget Libby. Køb. Lån på biblioteket.

2008 Bløder. Roman. Forlag: Tiderne Skifter

Poesi-bidrag i Øverste Kirurgiske. Booktraders Julehæfte. Hvermandag.dk

Filmanmelder i Prosabladet.  Spillefilmen Hidden Figures. Tv-serien: WESTWORLD. Spillefilmen: SNOWDEN. Tv-serien Mr. Robot. Tv-serien: Silicon Valley. Dokumentarfilmene: Citizen Four og A Good American. Spillefilmen: The Imitation Game.

Anbefaler bøger til ferielæsning. August 2016 på Kirken i København. Viv Albertine, Jens Blendstrup, Bo Reinholdt, Atticus Lish.

Min poesi læst op i modeugen. FAN OUT No3. Gruppeudstilling. CPHFW16. København. August 2016.

Oplæsning i Boghallen. Med oversætterkonsulent og lydmester. Juni 2016.

Den smarte by udfordrer dit private dataliv. Anmeldelse af udstillingen: Update på Dansk Arkitektur Center. Juni 2016.