Lulu Marie

Sidst opdateret: 26. oktober 2019
Lulu Marie

Lulu Marie (f. 1964) er forfatter og cand.it i kommunikation, design og medier. September 2018 digtsamlingen MUS på forlaget Escho. VINDUER III (2019), VINDUER II (2018) og VINDUER (2017) samt FOTOMIX (2019) fotobøger udgivet på forlaget LIBBY. Debuterede med den skønlitterære roman Bløder i 2008 på Tiderne Skifter. Samling af prosa og digte: I kræets top bor en storm udkom i 2016 på forlaget Escho. I 1996 udkom kitch-fagbogen Lulu-Bogen med tips til kvinder.

Oplæsning?
Kontakt: lulumariecph SNABELA gmail.com

De skønlitterære

Flere referencer:

Instagram. Twitter. Snapchat.

@lulumariecph

Udgivelser

Andre projekter

Lavet i:

2019. FOTOMIX. Fotobog. Forlaget Libby. Køb.

2018 MUS. Digtsamling. Escho.

2019 VINDUER III. Fotobog. Køb

2018. VINDUER II. Fotobog. Køb.

2017 VINDUER. Fotobog. Forlaget Libby. Køb.

2016 I kræets top bor en storm. Samling. Digte og prosa. Forlag: Escho

I lektørudtalelsen om I kræets top bor en storm (30. maj 2016): “Der er en vis lighed med Pia Tafdrups og Vita Andersens tidlige værker omkring det fysiske ved at være kvinde, dog er LMs sprog mere mundret. Tematisk kan digtsamlingen minde om Lola Baidels Uden videre omkring det at blive ældre.”

Hør Lulu Marie læse uddrag op

2008 Bløder. Roman. Forlag: Tiderne Skifter

1996 Lulu-Bogen. Fagbog: Aschehoug

Poesi-bidrag i Øverste Kirurgiske. Booktraders Julehæfte. Hvermandag.dk

Filmanmelder i Prosabladet.  Spillefilmen Hidden Figures. Tv-serien: WESTWORLD. Spillefilmen: SNOWDEN. Tv-serien Mr. Robot. Tv-serien: Silicon Valley. Dokumentarfilmene: Citizen Four og A Good American. Spillefilmen: The Imitation Game.

Anbefaler bøger til ferielæsning. August 2016 på Kirken i København. Viv Albertine, Jens Blendstrup, Bo Reinholdt, Atticus Lish.

Min poesi læst op i modeugen. FAN OUT No3. Gruppeudstilling. CPHFW16. København. August 2016.

Oplæsning i Boghallen. Med oversætterkonsulent og lydmester. Juni 2016.

Den smarte by udfordrer dit private dataliv. Anmeldelse af udstillingen: Update på Dansk Arkitektur Center. Juni 2016.