Peter Lundberg

Sidst opdateret: 2. april 2024
Peter Lundberg

Beskrivelse:

Peter Lundberg (f. 1955) er billedkunstner, forfatter og foredragsholder. Siden slutningen af 60’erne har jeg malet og udstillet mine værker i ind- og udland. Samtidig har jeg i mange år arbejdet som tekstforfatter og foredragsholder. For netop det at udtrykke sig i ord og billeder er en vigtig del af mit kunstneriske virke. Dog har de mange skønlitterære fortællinger levet en skjult tilværelse i en stribe ringbind på reolen.
Det var trangen til at dele disse mange ord med andre der i 2012 resulterede i udgivelsen af bogen ”GRÆNSEOVERSKRIDELSER”, som fik en fin modtagelse af anmelderne med fire stjerner.
I 2015 udkom biografien om Leif Mikkelsen, ”LEIF – fra plovfure til bonede gulve”, som jeg skrev sammen med Majbritt Mikkelsen. Denne bog høstede ligeledes fire stjerner i landets medier.
I forbindelse med sin store solo udstilling JUST MEMORIES på KunstCentret Silkeborg Bad, blev der udgivet en kunstbog om mine værker og arbejde.

Spændingsromanen AGENDA udkom i februar 2017.

AGENDA er en trilogi, som blev færdiggjort i 2020 med genudgivelse af AGENDA og OPGØRET i en ny revideret udgave i forbindelse med udgivelsen af EFTERSPIL.
AGENDA TRILOGIEN og SÅDAN SET er også udkommet som lydbog og e-bog.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Lønnebergvej 43, 8600 Silkeborg Land: Danmark Tlf: 23392055 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære, Aarhusgruppen

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Forlaget PLart Udgivelsesår: 2012

Grænseoverskridelser

GRÆNSEOVERSKRIDELSER
Fem fortællinger om mennesker på godt og ondt.

- ENGANG for længe siden
- GAMMEL KÆRLIGHED og andre forhold
- PÅ REJSE til evigheden
- FRI af tidligere forhold
- DEN COMPETANSKE RYTTER

Bogens hovedpersoner optræder i et væld af grænseoverskridende handlinger. Det sker oftest i en verden, hvor tingene ikke altid er, hvad de giver sig ud for at være. Grænseoverskridelsen er nemlig afhængig af, hvor de står i livet. For enkelte gælder det, at de har stået på afgrundens rand så længe, at de er begyndt at nyde udsigten. De står der handlingslammede og tør ikke tage skridtet til et nødvendigt vanebrud i tilværelsen.
Bogen er med til at afspejle livet, der er levet - livet, der leves lige her og nu - det liv, der er tilbage.
De fem fortællinger er pakket ind i en spændende og dramatisk handling.