Katja Gottlieb

Sidst opdateret: 29. april 2019
Katja Gottlieb

Jeg er uddannet dansk- og historielærer og har virket som sådan i 17 år. Jeg har undervist på alle klassetrin, men de fleste af årene har jeg været udskolingslærer. Pt. studerer jeg dansk på Københavns Universitet og fungerer som næstformand i Dansklærerforeningens Folkeskolesektion. Her er jeg også ansat som faglig konsulent. Jeg er optaget af skolen og fællesskabet, litteratur og medier. Jeg er desuden blogger, klummeskribent (Avisen Nordsjælland, Dansk Kirketidende 2018), debattør, kursus- og foredragsholder, og en del af repræsentantskabet i Tænketanken SOPHIA, og sidder i styrelsen for læremiddelgruppen i Dansk Forfatterforening.

Adresse: Ydunsvej 12G, 3000 Helsingør Land: Danmark Mobil: 30710257 E-mail: Klik for at se e-mail

Læremiddelgruppen

Forlag: Haase & Søn Udgivelsesår: 2009

18 Prøveoplæg

Tre religioner. 18 prøveoplæg

Ligheder og forskelle i kristendom, jødedom og islam

Prøveoplæggene er udarbejdet til brug for den mundtlige eksamen i faget kristendomskundskab. Oplæggene opfylder alle undervisningsministeriets krav i forb. med den mundtlige prøve og kan benyttes til en klasse med op til 30 elever. De er tematisk udarbejdet, så de dækker indholdet i TRE RELIGIONER, men kan også benyttes i sammenhæng med andre materialer.