Katja Gottlieb

Sidst opdateret: 29. april 2019
Katja Gottlieb

Jeg er uddannet dansk- og historielærer og har virket som sådan i 17 år. Jeg har undervist på alle klassetrin, men de fleste af årene har jeg været udskolingslærer. Pt. studerer jeg dansk på Københavns Universitet og fungerer som næstformand i Dansklærerforeningens Folkeskolesektion. Her er jeg også ansat som faglig konsulent. Jeg er optaget af skolen og fællesskabet, litteratur og medier. Jeg er desuden blogger, klummeskribent (Avisen Nordsjælland, Dansk Kirketidende 2018), debattør, kursus- og foredragsholder, og en del af repræsentantskabet i Tænketanken SOPHIA, og sidder i styrelsen for læremiddelgruppen i Dansk Forfatterforening.

Adresse: Ydunsvej 12G, 3000 Helsingør Land: Danmark Mobil: 30710257 E-mail: Klik for at se e-mail

Læremiddelgruppen

Forlag: Dansklærerforeningen Udgivelsesår: 2018

Gadens Stemmer – Hvis vi rykker godt sammen

Gadens Stemmer er et undervisningsforløb i to dele, som er blevet til i samarbejdet mellem Dansklærerforeningen og den socialøkonomiske virksomhed, Gadens Stemmer, der tilbyder byvandringer i nogle af Københavns kvarterer og beretter om livet på bagsiden af samfundet.

Undervisningsmaterialet kan fungere med eller uden disse byvandringer, men lægger også op til den åbne skole, hvor eleverne på godt og ondt møder mennesker, der i en vandring på tværs af København fortæller om deres livs op- og nedture. Der er med dette undervisningsforløb lagt op til et skønlitterært og journalistisk arbejde i udskolingens ældste klasser, men også et indsigtsfuldt møde med menneskelivet på godt og ondt.

Undervisningsforløbet er prøveforberedende dels til prøveform B og iPrøven.