Katja Gottlieb

Sidst opdateret: 29. april 2019
Katja Gottlieb

Jeg er uddannet dansk- og historielærer og har virket som sådan i 17 år. Jeg har undervist på alle klassetrin, men de fleste af årene har jeg været udskolingslærer. Pt. studerer jeg dansk på Københavns Universitet og fungerer som næstformand i Dansklærerforeningens Folkeskolesektion. Her er jeg også ansat som faglig konsulent. Jeg er optaget af skolen og fællesskabet, litteratur og medier. Jeg er desuden blogger, klummeskribent (Avisen Nordsjælland, Dansk Kirketidende 2018), debattør, kursus- og foredragsholder, og en del af repræsentantskabet i Tænketanken SOPHIA, og sidder i styrelsen for læremiddelgruppen i Dansk Forfatterforening.

Adresse: Ydunsvej 12G, 3000 Helsingør Land: Danmark Mobil: 30710257 E-mail: Klik for at se e-mail

Læremiddelgruppen

Forlag: Dansklærerforeningen Udgivelsesår: 2018

Undervisningsmateriale til romanen “Jagten på et menneske”

Jagten på et menneske
– Indgange til arbejdet med Svend Åge Madsens roman i folkeskolens ældste klasser

Undervisningsforløb til 7.-10. klasse

Af Katja Gottlieb

En buket af opgaver til Svend Åge Madsens roman Jagten på et menneske.
Opgaverne tager udgangspunkt i romanen, men lægger op til at arbejde med forfatterskabet. Opgaveforslagene er ikke traditionelle analyseopgaver, men lægger op til vekslende arbejdsformer, der kræver fordybelse, nærlæsning og mere frie fortolkningsopgaver.

Download undervisningsforløbet
Jagten på et menneske – Undervisningsforløb (pdf)

© Dansklærerforeningens Forlag. Kopiering må finde sted efter gældende aftale med Copydan.