Maj Bjerre

Sidst opdateret: 30. maj 2022
Maj Bjerre

Beskrivelse:

Maj Bjerre (coach, foredragsholder, konsulent) har fokus på, hvordan vi forholder os til hinanden, og det vi gør sammen. Gode relationer og gode fællesskaber er afgørende for vores trivsel, vores indre drive, og det vi kan sammen. I mere end 18 år har Maj Bjerre hjulpet mennesker, virksomheder og organisationer med at aktivere deres naturlige talenter og styrker. Maj Bjerre skriver at skabe gode relationer, trivsel og meningsfuldhed.

Kontakt Oplysninger:

Adresse: 2300 København S. Land: Danmark Tlf: 26700470 E-mail: Klik for at se e-mail

Online Referencer:

Besøg mig på:

Forlag: Forlaget Pause Udgivelsesår: 2018

Gaven i kritik

Alt for ofte bliver kritik og feedback misforstået. Som modtager har vi en tendens til at tage det personligt, selvom det ikke altid er personligt ment. Det forhindrer os i at lytte og bruge budskabet til læring og udvikling. Som afsender har vi en tendens til at glemme, at vores feedback og kritik skal være brugbar for modtageren.

Så længe vi ikke forstår at håndtere kritik og feedback på en sund måde, forhindrer det os i at gro som mennesker. Det komplicerer vores kommunikation, relationer, resultater og samarbejde ­– både på arbejdspladsen og i privatlivet. Kritik og feedback er fundamentale vilkår for menneskets udvikling og handler om at blive den bedste udgave af os selv.

”Gaven i kritik” giver dig viden og konkrete redskaber. Du lærer hvad forskellen på kritik og feedback er. Hvorfor det er så vigtigt men også svært for os mennesker at tage imod og give kritik på en god måde. Bogen gør dig i stand til at vende din egen udvikling med det samme. Når du har læst bogen, vil du være i stand til at modtage og give kritik på en måde, så den bliver hørt og brugt konstruktivt.

ISBN: ISBN: 978-87-970440-0-1