Gitte Paracha Thorhauge

Sidst opdateret: 18. maj 2020
Gitte Paracha Thorhauge

Forfatter og lyriker Gitte Paracha Thorhauge f. 1953 i Aalborg. Mine udgivelser:
Romanen Fjorten dage i Eves liv, 14.04.2020
Bogen The Eight Cats of my Life med fortællinger om mine katte, 2019
Bogen KATTENS TIL KÆRLIGHED med fortællinger om mine katte, 14.12.18
Romanen Jeg brænder sgu fucking hele lortet, 03.12.13
Romanen Anna Rubina, 09.08.13
Romanen Anna Rubina Slægt, 30.03.13 Digtsamlingen AMORDFIBIE, 2011.
Digtsamlingen INGENTINGHEDENS UNIVERS, 1999.

Adresse: Johnstrupsvej 10, 9000 Aalborg Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail

De skønlitterære, Lyrikere

Forlag: Forlaget mellemgaard Udgivelsesår: 2018

KATTENS TIL KÆRLIGHED

KATTENS TIL KÆRLIGHED er bogen om mine egne katte, som jeg har haft igennem fyrre år. Ialt otte dejlige katte er det blevet til. Jeg har stor kærlighed til katte, og det er den jeg lufter i bogen. Derudover er begrundelsen for at skrive bogen, at der er så få bøger, der går i dybden med kattenes adfærd og som prøver at forstå kattenes sprog. Katte er kloge og sjove og de laver de mest skøre ting, der sætter huset på den anden ende. Min bog er krydret med en masse historier om mine kattes påfund.
Min første kat havde en meget kort men betydningsfuld plads i mit barndomshjem.
Derefter fulgte syv skønne katte, hvoraf nogle blev næsten tyve år. Andre fik desværre helbredsproblemer i for ung en alder og stor var sorgen, da der til sidst ikke var anden vej end den til dyrlægen for at få dem aflivet.
Kattens til kærlighed udkommer den 14. december 2018.