Lotte Petri

Sidst opdateret: 9. april 2017
Lotte Petri

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark Mobil: 22456333

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Forlag: Lindhardt & Ringhof

Djævlens værk

Over 1000 skeletter skal flyttes på Assistens Kirkegård for at give plads til en ny metrostation. Dette vækker ramaskrig, for mange mener, at gravfreden forstyrres. Men det er ikke nok, til at standse metrobyggeriet.

Retsantropologen Josefine Jespersen leder gravrydningen, og samtidig studerer hun knoglematerialet, som skal indgå i et forskningsprojekt, før de jordiske rester bliver genbegravet på kirkegården.
En aften bliver hendes kollega, arkæologen Rita Magnussen, brutalt dræbt og smidt i en åben grav. Morderen har efterladt en uhyggelig signatur på liget.
Der sker endnu et mord på en ung kvinde, som viser tegn på besættelse af Djævelen.
Politiets Efterforsker Alexander Damgaard beslutter sig for at konsultere en eksorcist da alt tyder på, at en satanistisk morder er på fri fod. Eksorcisten, som er en højt placeret katolsk præst, er overbevist om, at Djævelen er på spil, og at årsagen kan være gravrydningen på Assistens, som han mener har åbnet en port til det onde.
Herefter starter en nervepirrende jagt på en seriemorder, der tilsyneladende har allieret sig med selveste Djævelen, og måske er Josefine er udset som det næste offer

Djævelens værk forside høj opløsning