Hanne Fabricius

Sidst opdateret: 11. september 2022
Hanne Fabricius
Foto: Bjarke Ørsted 2021

Beskrivelse:

Læs beskrivelserne på: www.tyra.dk og www.tidsdetektiverne.dk
Og find min emailadresse her.

Profilfoto: Bjarke Ørsted 2021

Kontaktoplysninger:

Adresse: 1650 København V Land: Danmark

Medlem Af:

BU-gruppen, Faglitterære gruppe, Kvindelige Forfattere

Online Referencer:

Flere referencer:

www.tidsdetektiverne.dk

Besøg mig på:

Forlag: Turbine Udgivelsesår: 2021

Københavns forunderlige historier. Liv, lyst og lort fra oldtid til nutid.

Københavns sagnomspundne gravhøje, Absalons og Valdemar Atterdags København, gravsoen på Skt. Clemens kirkegård, Christianshavns historie, københavnsk ålesuppe, baggårde med retirader, grev Schimmelmann, der spøger i Bredgade, drikkeboder og dansesaloner, rufferi, verdenskrige, slumstormere og BZ’ere − Københavns forunderlige historie – liv, lyst og lort fra oldtid til nutid fortæller hele den sammenhængende, lange beretning om vor hovedstads historie.

Forfatteren Hanne Fabricius ønsker, at vi skal fornemme fortidens liv og stemninger. Hun tager os i Københavns forunderlige historie med ind i de trange baggårde, hvor der har lugtet mere af lort end af lagkage, men som også har dannet rammen om det levede liv med børnenes glade leg og hvinende skrig. Vi kommer med ud til horehuse, jazzklubber og forlystelsesparker, hvor voksenlivets behov er blevet tilfredsstillet i hundredvis af år.

København er en smeltedigel, der stadig tiltrækker folk fra hele verden, fordi den konstant er i udvikling. Københavns forunderlige historie – liv, lyst og lort fra oldtid til nutid dokumenterer, at brandkatastrofer, belejringer og epidemier aldrig har eller vil kunne knægte byens virketrang.

Bogen er krydret med faktabokse, men også med sjove historiske bokse, hvor jeg har samlet sagn og spøgelseshistorier fra København.......
Læs mere: https://tyra.dk/b-ger/kobenhavns-forunderlige-historie.html

https://tyra.dk/b-ger/kobenhavns-forunderlige-historie.html