Heidi Sivholm Lægteskov Leonhard

Sidst opdateret: 4. oktober 2021
Heidi Sivholm Lægteskov Leonhard

Beskrivelse:

Jeg har altid følt mig meget tiltrukket og hjemme i det skabende univers. Jeg er forfatter, lydbogsindlæser, illustrator, billedkunstner og meget mere. Forholdet imellem de mange udtryksformer er meget symbiotisk idet jeg ofte får inspiration til det ene, når jeg beskæftiger mig med det andet. Jeg har skrevet et hav af digte, en del noveller og i løbet af det seneste halvandet år, er det også lykkes at færdiggøre 2 romaner, som dog ikke har nået udgivelsesstatus (endnu).

Herudover har jeg gennem tiden været engageret på flere planer i teatersammenhænge (scenograf, kulissemaler, kostumedesigner og plakattegner). Samarbejdet med andre kunstnere er altid meget værdifuld for mig, ikke blot i relation til kvaliteten og følelsen af arbejdet i den unikke sammenhæng, men også efterfølgende, når jeg vender tilbage til mit hjemmestudie. Der sker en særlig udvikling sammen med andre ligesindede, som ville være svær at opnå alene, hvilket jeg også håber, dette medlemsskab kan være med til at bekræfte yderligere.

I min bogreol står bl.a. værker af Herbjørg Wassmo, Stephen King, Charles Bukowski, Sartre, Wittgenstein, Atticus Lish, Henri Marsh, Tove Ditlevsen og Oscar Wilde. En ret så kontrastfyldt samling, som passer på sin ejer. Jeg kan fascineres af stort set alle litteraturgenrer, så længe kvaliteten af det skrevne er i top.

Kvaliteten er for mig her defineret ved forfatterens evne til inddrage mig, så min lyst til at være i historien ikke ender med det sidste punktum eller alt for længe før. Konkret kan det oversættes til en forkærlighed for det billedrige, originale og nuancerede sprog, som kan kilde både fantasi og intellekt godt og grundigt og sende mig ad nye stier på det indre landkort.

Kontaktoplysninger:

Land: Danmark E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Udgivelser