Christina Holgård Sørensen

Sidst opdateret: 25. januar 2021
Christina Holgård Sørensen

Jeg skriver børne- og ungdomsbøger. Min næste udgivelse er en letlæst serie om Alfred og Olga, der løber orienteringsløb. Serien udkommer på Forlaget Elysion i foråret 2021.

Ud over bøgerne skriver jeg ugebladsfiktion og er forfatter til over 100 ugebladsnoveller og -romaner, som er bragt i Hjemmet, Familie Journal og Hendes Verden. For tiden kan du hver uge finde romaner og noveller af mig i Hjemmet.

Adresse: Kolsbæk byvej 1, 3200 Helsinge Land: Danmark Tlf: 42774833 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 26858879

BU-gruppen

Forlag: Elysion Udgivelsesår: 2020

Ditte og Molly

Den fjerde bog i en letlæst hesteserie om ridning, konkurrencer og venindesnak, hvor vi følger ridepigen Ditte og ponyen Diva.

Ditte er til ridning sammen med de andre piger. Molly rider lige ind foran. Selvom hendes pony kan finde på at sparke. En hov flyver gennem luften. Og Ditte og Diva må kaste sig til siden.

Bogen er til de 6-8-årige og har et lixtal på 10.