Christina Holgård Sørensen

Sidst opdateret: 25. januar 2021
Christina Holgård Sørensen

Jeg skriver børne- og ungdomsbøger. Min næste udgivelse er en letlæst serie om Alfred og Olga, der løber orienteringsløb. Serien udkommer på Forlaget Elysion i foråret 2021.

Ud over bøgerne skriver jeg ugebladsfiktion og er forfatter til over 100 ugebladsnoveller og -romaner, som er bragt i Hjemmet, Familie Journal og Hendes Verden. For tiden kan du hver uge finde romaner og noveller af mig i Hjemmet.

Adresse: Kolsbæk byvej 1, 3200 Helsinge Land: Danmark Tlf: 42774833 E-mail: Klik for at se e-mail CVR: 26858879

BU-gruppen

Forlag: Elysion Udgivelsesår: 2020

Dittes første spring

Den anden bog i en letlæst hesteserie om ridning, konkurrencer og venindesnak, hvor vi følger ridepigen Ditte og ponyen Diva.

Ditte skal springe på Diva for første gang. Ditte er spændt. Næsten lidt for spændt. Hun har en lille knude i maven. Mon Diva vil springe? Eller stopper hun, så Ditte falder af?

Bogen er til de 6-8-årige og har et lixtal på 10.