Karin Heurlin

Sidst opdateret: 7. august 2022
Karin Heurlin

Beskrivelse:

Forfatter og journalist.

Engang var jeg royal reporter og skrev om Danmarks mest perfekte familie. Nu skriver jeg om det modsatte.

Både mine romaner og mine børnebøger handler mest om hverdagen og alle de fodfejl, vi begår i den. De handler også om alt det smålige og alt det store, der findes i alle mennesker. For jeg synes, der findes så mange gode historier og voldsomme dramaer lige rundt om min egen næse og navle.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Smakkehøj 1, 2820 Gentofte Land: Danmark Tlf: 40859130 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Forlag: Grønningen 1 Udgivelsesår: 2021

Du forlader mig aldrig

Karin Heurlins psykologiske spændingsroman "Du forlader mig aldrig" er en gribende fortælling om sorg, kærlighed og løgn.

Ann har haft sorgen helt inde på livet, siden hun mistede sin elskede Peter i en fortvivlende ulykke. Under titlen “Sorgen ved, hvor du bor” deler hun sin personlige og rørende historie om sorgens smerte i foredrag, radioprogrammer, bøger og på de sociale medier med tusindvis af følgere. En dag møder hun den dragende og charmerende komiker, og kærlighedens omvæltende kræfter viser sig igen for hende. Men tør Ann tage chancen? Og hvornår vil hendes sande historie afsløres…

I "Du forlader mig aldrig" udfolder Karin Heurlin en spændingsmættet historie, hvor håbet om kærligheden slår sprækker i sorgen og løgnens boltværk.