Karin Heurlin

Sidst opdateret: 7. august 2022
Karin Heurlin

Beskrivelse:

Forfatter og journalist.

Engang var jeg royal reporter og skrev om Danmarks mest perfekte familie. Nu skriver jeg om det modsatte.

Både mine romaner og mine børnebøger handler mest om hverdagen og alle de fodfejl, vi begår i den. De handler også om alt det smålige og alt det store, der findes i alle mennesker. For jeg synes, der findes så mange gode historier og voldsomme dramaer lige rundt om min egen næse og navle.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Smakkehøj 1, 2820 Gentofte Land: Danmark Tlf: 40859130 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Forlag: Grønningen 1 Udgivelsesår: 2022

Min Kone

En historie om hverdagen. Kærligheden. Og krisen. Fortalt af en meget fornuftig mand.

Michaels kone har bestilt Flexitarkassen fra Aarstiderne. Og hun kigger tit ud ad vinduet, selvom der ikke er noget at se. Hun siger, at deres forhold er gået i stå.

Michaels chef siger, at Michael skal se osten. Og ikke kun hullerne. Michaels parterapeut siger, at Michael skal rette sig op i stolen. I stedet for at sidde og hænge. Michaels 14-årige datter er helt holdt op med at sige noget. Og med at smile. Michaels svoger siger, at Michael burde lease en Audi og omlægge huslånet til afdragsfrit. For ingen ejer da noget i dag. Michaels mor kan ikke finde bæltet til sin slåbrok. Og hun har glemt, at der skal kanel i kanelsnegle.

Som far, ægtemand og it-driftschef har Michael altid gjort det helt det rigtige. Men en gang imellem er det rigtige ikke nok. Og en gang imellem gør selv den mest korrekte mand noget helt forkert i et baglokale. Da Michael ender i sit livs krise, rammer den hårdt. For han bryder sig virkelig ikke om at sove på en sofa og græde i en bil. Det lyder tragisk. Hvis det altså ikke var, fordi det netop er i kriser, vi udvikler os. Selv Michael. En morsom og rørende kærlighedshistorie om at have alt. Men først indse det, når man har mistet det hele.