Karin Heurlin

Sidst opdateret: 7. august 2022
Karin Heurlin

Beskrivelse:

Forfatter og journalist.

Engang var jeg royal reporter og skrev om Danmarks mest perfekte familie. Nu skriver jeg om det modsatte.

Både mine romaner og mine børnebøger handler mest om hverdagen og alle de fodfejl, vi begår i den. De handler også om alt det smålige og alt det store, der findes i alle mennesker. For jeg synes, der findes så mange gode historier og voldsomme dramaer lige rundt om min egen næse og navle.

Kontaktoplysninger:

Adresse: Smakkehøj 1, 2820 Gentofte Land: Danmark Tlf: 40859130 E-mail: Klik for at se e-mail

Medlem Af:

De skønlitterære

Online Referencer:

Forlag: Grønningen 1 Udgivelsesår: 2020

Syv år efter

En kærlighedshistorie, som ikke handler om at svære på de lyserøde skyer, men om at kæmpe sig igennem de sorte

En uhyggelig, morsom og rørende antiskilsmisseroman fra dansk bestseller biografiforfatter. Til læsere af Liane Moriarty og Lotte Kaa Andersen.

Mette er flyttet fra en jysk landsby med mand og tvillinger til Himmellund, hvor ingen taler om penge. Men hvor samtalerne handler om vidunderlige rejser, grønne juicer og den rigtige vejrtrækning. Mette vil gøre alt for at passe ind. Men alt er som bekendt for meget. For pludselig mister man ikke bare topmaven i en kur uden hvede. Men måske ligefrem sig selv. Bogen følger igennem 7 år en forældregruppe et privilegeret sted i Danmark, hvor ingen er for voksne til at mobbe, for lykkelige til et sidespring eller for fine til at slå ihjel. Det lyder grimt. Men så er der heldigvis kærligheden. Den redder jo alt i sidste ende. I hvert fald hvis den overlever.

Karin Heurlin er journalist og står bag flere bestsellerbiografier, bl.a. om Ole Henriksen. Syv år efter er hendes anden roman.