Find oversætter

Få et unikt indblik i mulige udgivelsesveje til Rusland

Gå ikke glip af en enestående mulighed for at få et unikt indblik i danske forfattere og illustratorers mulige udgivelsesveje til Rusland.

Fredag d. 12. oktober kl. 16-19  får vi besøg af formanden for det russiske IBBY, Ljudmila Tjizhova og de to forlæggere Ksenia Kovalenko og Tanja Kormer fra børnebogsforlaget Albus Corvus. De vil alle fortælle os om det russiske børnebogsmarked og hvilke muligheder de ser for dansk litteratur i det perspektiv.

Desuden fortæller Birgitte Beck Pristed fra Ruslandstudier om det russiske forlagssystem og hvordan det har udviklet sig fra 1991 til i dag med særligt fokus på den illustrerede børnelitteratur og dens nuværende tilstand samt oversætter Helle Dalgaard, der vil fortælle om sine erfaringer Rusland og russisk mentalitet. 

Tid: Fredag d. 12. oktober 2018 kl. 16-18.

Sted: Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C

Arrangementet er for alle interesserede, men da der er begrænset antal pladser (30 personer) fordeles pladserne efter først-til-mølle med senest tilmelding d. 1. oktober til info@gunvorganerkrejberg.dk 

 

PROGRAM

16:00 – Velkommen og præsentation af vore gæster. Ksenia Kovalenko, Tatiana Kormer og Ludmila Chizhova fortæller om russiske præferencer, børnebogsmarkedet i Rusland og de danske muligheder. Spørgsmål og diskussion

17.00 – Birgitte Beck Pristed fra Ruslandstudier fortæller om det russiske forlagssystem og hvordan det har udviklet sig fra 1991 frem til i dag med særligt fokus på den illustrerede børnelitteratur og dens nuværende tilstand.

17:30 – Snacks og networking

18.00 – Ksenia Kovalenko og Tatiana Kormer fortæller om Albus Corvus’ udgivelsesprofil m.m. Ludmila Chizhova fortæller om IBBY i Rusland.

18:45 – Helle Dalgaard fortæller historier og anekdoter om sin erfaring med Rusland og russisk mentalitet. 

19:00 – Farvel og tak for i aften

 

 

 

Af Aarhusgruppen - 18. september 2018

2004 - 2024 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte