Før du udfylder skemaet

Her kan du melde dig som interesseret i en plads i Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg 2022-2025

31. maj 2021

Ved at udfylde skemaet giver du samtykke til, at de indtastede oplysninger må deles med et udvalg nedsat af Dansk Forfatterforenings bestyrelse og med Statens Kunstfonds Repræsentantskab. (Dansk Forfatterforening er databehandler, og foreningens datapolitik kan læses her).

Din indtastning er registreret, når skemaet til højre udskiftes med en tekst, der bekræfter modtagelsen. Dit navn kommer så til at indgå i en pulje af mulige udvalgsmedlemmer. Der lukkes for indtastninger den 1. august.

Repræsentantskabets litteraturgruppe skal indsende sin indstilling den 27. august, og hvis du ikke har hørt nærmere inden da, er du ikke blandt de indstillede. Eventuelle samtaler holdes mellem 5. og 13. august.

Mange er kvalificerede til at besætte posterne. I udvælgelsen vil der ikke kun blive lagt vægt på den enkelte kandidats profil, men også på, hvordan udvalgsmedlemmerne hver især kan bidrage til helheden.

Kulturministeren beskikker medlemmerne til december (og udpeger selv udvalgets tredje medlem). Først da bliver sammensætningen af udvalget offentliggjort. Når udvalgets sammensætning er kendt, slettes alle dine indtastede oplysninger.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til repræsentantskabsmedlem Jo Hermann på jo@danskforfatterforening.dk.

Interessetilkendegivelse

• Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs mere om hvervet i Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg her.

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte