BU-gruppens nytårskur!

BU-gruppen gentager endnu en gang succesen og afholder en festlig nytårskur for at fejre medlemmernes udgivelser. Så sæt kryds i den fine nye 2020-kalender fredag d. 10. januar kl. 19.

Af BU-gruppen - 11. oktober 2019

Vi starter vanen tro vores nytårskur kl. 19 med velkomstdrinks og velkomsttale.
Herefter vil de tilmeldte forfattere og illustratorer have mulighed for kort at præsentere deres udgivelser fra året, der gik.
Hvert indlæg varer tre minutter plus bifald.
Hvis man har lyst til enten selv at præsentere en udgivelse eller at være med til at fejre andres udgivelser, kan man skrive til Anne Sofie Hammer på fif.hammer@gmail.com senest fredag d. 3. januar.
Husk at skrive i tilmeldingen, om du selv ønsker at præsentere en udgivelse eller blot applaudere andres.
Det er ikke muligt at komme til at præsentere sin udgivelse, hvis man ikke er tilmeldt.

Efter præsentationerne vil der være pindemadder og mulighed for at lykønske hinanden og høre mere om hinandens bøger.
For at understrege at vi fejrer noget fantastisk denne aften, er man meget velkommen til at iføre sig sit festligste tøj, ordensbånd, tiara eller uniform.

Dato: Den 10. januar 2020
Tidspunkt: Klokken 19.00
Sted: Strandgade 6
Tilmelding: Til Anne Sofie Hammer på fif.hammer@gmail.com senest d. 3. januar. HUSK at skrive i tilmeldingen, om du selv ønsker at præsentere en udgivelse!

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte