Fyraftensmøde: Fra idé til bog

Dansk Forfatterforenings BU-gruppe afholder igen i år et fyraftensmøde, hvor dygtige forfattere og illustratorer er inviteret til at komme og fortælle om tilblivelsen af deres bog.

Af BU-gruppen - 11. oktober 2019

Tirsdag den 12. november 2019 kl. 19.00 – 21.30 afholder Dansk Forfatterforenings BU-gruppe et fyraftensmøde med tre oplæg fra forfattere/illustratorer, der fortæller om deres arbejdsproces – fra idé til bog.
De tre meget anmelderroste bøger, der vil blive præsenteret er:

Tag gaden tilbage: Sarah Engell og Sanne Munk Jensen

Mørkemusen: Marianne Iben Hansen og Tea Bendix

Ivalu: Morten Dürr og Lars Horneman

Efter hvert oplæg er der mulighed for at stille uddybende spørgsmål.
Arrangementet er åbent for alle.
For at få en fornemmelse af, hvor mange der kommer, vil vi være glade for en (uforpligtende)
tilmelding til: henriknilaus@gmail.com

Dato: Tirsdag den 12. november
Tidspunkt: Klokken 19.00 – 21.30