Fyraftensmøde om graphic novels og tegneserier

BU holder fyraftensmøde med inspiration til alle, der skriver og tegner visuelle fortællinger – eller som kunne have lyst til det.

Af BU-gruppen - 26. august 2019

Felix Kühn Ravn, der er kendt for sin brede smag i tegneserier, tager os med på en inspirerende dobbelt overflyvning:
Dels viser han danske og internationale værker, der udforsker tegneseriens og bogens medie og materialer på vidt forskellige måder – og slæber en kuffertfuld med fra Aarhus, så vi kan røre, se og bladre.
Dels præsenterer han nyere tegneserier fra Danmark, Finland, Norden og/eller verden, der inspirerer ham, og som folk snakker om rundt omkring.
Oplægget bliver ikke specielt akademisk. Til gengæld bliver det nørdet og inspirerende.

Felix Kühn Ravn:
Skriver ph.d. om ”Medialitet og materialitet i nyere danske tegneserier” på AU.
Er bredt interesseret i bl.a. tegneserier, visuel kultur, billedbøger og computerspil.
Deler ud af sin erfaring og entusiasme i Nummer9.dk under bloggernavnet Academaniac.

Tid og sted:
Mandag den 16. september kl. 19.00 -21.00, Strandgade 6, st.
Der serveres kaffe, te og vin plus lidt til ganen.
Gratis for både associerede og ordinære medlemmer.

Tilmelding: senest den 15. september til ingeduelund@gmail.com af hensyn til indkøb.

Foto: Per Bille, ry-foto.dk

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte