Find oversætter

Lær at lave små film med dig selv

Digitalt fyraftensmøde 28.januar kl. 19 – 20.30 FULDT BOOKET!
OBS-OBS-OBS: Der har været en så overvældende interesse, at arrangementet vil blive holdt TO aftener i træk! Der er ikke flere pladser 28. januar.
NY DATO: 27. januar kl. 19 – 20.30

Af BU-gruppen - 4. januar 2021

BU inviterer hermed til en inspirationsaften med Karin Worsøe, hvor vi undersøger, hvordan du som skrivende eller tegnende historiefortæller kan flytte de fortælleevner, du allerede har, over i et andet medie: Den lille film.

Vi skal kigge på, hvordan du bedst laver små film med dig selv om dine bøger og dit arbejde. Hvordan du arbejder med at være naturlig foran et kamera.
Hvordan du bruger den personlige stemme og får udtrykt det, du har brug for.

Vi skal undersøge, hvilke ingredienser det filmiske udtryk er lavet af. Sted, rum, lys, framing. Hvilken fortælling er der i det billede, du vælger? Hvad vil du gerne vise af dig selv og i hvilket rum?
Der vil til sidst være forslag til lette tekniske optage setups og redigering.
Medbring papir og pen.

Datoer: 27. januar og 28. januar (fyraftensmødet gentages)
Tidspunkt: 19 – 20.30 begge dage
Fortrinsvis for BU-forfattere og illustratorer

Mødet foregår på Zoom
Ved tilmelding får du tilsendt et link
Tilmelding: ingeduelund@gmail.com

Karin Worsøe er kunstnerisk konsulent og underviser.
Karin har firmaet ZEROPOINT kunsten at være sig selv, og arbejder med udøvende i kunstneriske fag. Hendes fokus er arbejdet med ideudvikling og styrkelse af egen praksis, såvel som udførsel af den konkret produktion. Det er primært for filmfolk og på filmproduktioner, dokumentar, fiktion og animation, men også for musikere, forfattere, billedkunstnere og andre i skabende fag.

Karin var i 13 år fuldtids faglærer på Den Danske Filmskole. Hendes primære virke var som fagleder på TV-uddannelsen/ Flerkamera afd., hvor hun underviste Flerkamera- og Dokumentar Instruktører i “den dokumentariske fortælling i det opbyggede rum”. Også andre faglinjer på Filmskolen har gjort brug af Karin som underviser, og gør det stadig.
Ud over det har hun undervist på Rytmisk Musikkonservatorium, Kunstakademiet, Arkitekt-
og Designskolen, Kunst- og Filmhøjskoler og diverse film og TV- produktionsselskaber.

Karin er uddannet Produktiondesigner KADK og Flerkamera/Dokumentar instruktør fra Den Danske Filmskole, og har efterfølgende videreuddannet sig i ledelse, kommunikation og facilitering af skabelsesprocesser gennem løsningfokuserede samtaler.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte