Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris

Kom med ind i Jakob Martin Strids univers og mød forfatter Cecilie Eken, når Hovedbiblioteket inviterer til et festligt fyraftensarrangement om de nominerede til Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris 2019.

Af BU-gruppen - 11. oktober 2019

Mange læsere kender til svenske krimier, islandske samtidsromaner og lyrik, men det er de færreste, som er fortrolige med nordisk børne- og ungdomslitteratur. Det er synd, for der er tale om et spændende og mangfoldigt felt.

Som optakt til uddelingen af Nordisk Råds litteraturpriser 2019 præsenterer vi de nominerede værker med særligt fokus på de danske kunstnere Jakob Martin Strid og Cecilie Eken.

Der vil blive serveret lidt brus, bobler og lakridspiber.

Dato: Den 23. oktober 2019
Tid: Klokken 18.30-21.00
Sted: Københavns Hovedbibliotek, Krystalgade 15, 1172 København K
Tilmelding: Fri entré, tilmelding ikke nødvendig