Charlotte Weppenaar Pedersen

Sidst opdateret: 10. juni 2019
Charlotte Weppenaar Pedersen

Jeg er født i Danmark den 24.01.1958. Pædagogmedhjælper og børnehavepædagog (1975-1985). Uddannet pædagog med speciale i musikterapi (1978-1981). Praktik- og timelærer på socialpædagogisk seminarium (1981-1983). Højskolelærer i krop, kost, selvudvikling og drømme (1983-1985) og lærer på dramaskolen (1987). Selvstændig som meditationslærer og healer siden 1985. Professionel kunstner siden 1996. Professionel ikonograf siden 2001. Jeg har siden 1983 udviklet mig gennem yoga, meditation, selvhealing, healing love, terapi og bio-energi. Jeg har gennemført uddannelser indenfor krops- og psykoterapi, healing, selvudvikling, meditation, energi og bevidsthed, samt kroppens energi strukturer. Blandt mine centrale lærere er Jytte Linstadt (psykolog og healer), Bob Moore (healer og meditations lærer), Mantak Chia (Taoist), Tarab Tulku (Tibetansk Buddhisme), Namkhai Norbu (Dzog Chen), Almaas (Ridwan skolen), Faisal (Diamond School), H.H. Dalai Lama (Tibetansk Buddhisme), Don Riso og Russ Hudson (enneagram), Fader Gregorios (Ikonmaler og Athos munk).

Adresse: Kollerødvej 14, 3450 Allerød Land: Danmark Tlf: 48141864 E-mail: Klik for at se e-mail
Associeret medlem

Flere referencer:

www.ikonskole.dk

Udgivelser

Seneste udgivelse:Ringe i Vandet (medforfatter )
Forlag: BOD
Udgivelsesår: 2018

At Skrive en Ikon, forlag  Klematis ( medforfatter)

Medforfatter Iconen Schilderen (Hollandsk oversættelse) forlag Tirion art

Samtaler med Bob Moore, forlag Thank you ( medforfatter )

Conversations with Bob Moore (Engelsk oversættelse)forlag BOD