Find oversætter

Anne Cathrine Bomann og Maria Johansen gæster Den Røde Sofa

Hvordan skriver man om dem, der afviger fra normen?
Det kan du høre mere om denne torsdag, hvor Den Røde Sofa får besøg af forfatter Anne Cathrine Bomann og Maria Johansen fra bloggen ‘Book me up, Scotty’.

Anne Cathrine Bomann (f. 1983) er uddannet psykolog og arbejder med udredning af psykiske og sociale vanskeligheder hos unge i Københavns Kommune. Hun har skrevet digte og historier, fra hun var helt ung, men det var først, da hun for et par år siden besluttede sig for at gå ned på deltid og gå mere fokuseret til skrivningen, at der virkelig begyndte at ske noget. Resultatet blev hendes debutroman ‘Agathe’, som udkom sidste år, og som indtil videre er solgt til udgivelse i 17 lande. Herudover har hun skrevet en fagbog om tidlige tegn på skizofreni og senest ungdomsromanen ‘Hvad ingen ved’, som udkom i foråret.

Maria Johansen er cand.mag. i kultur og formidling og har arbejdet med formidling af litteratur i forskellige sammenhænge siden 2015. Hun går under aliasset @bookmeupscotty hvorfra hun driver sin bogblog og tilhørende instagramprofil. Hendes litteraturformidling har blandt andet banet vej for en tv-optræden i Go’ morgen Danmark og anerkendelse i Kristeligt Dagblad. Hun anmelder alt fra de største bestsellere til små værker fra håbefulde debutanter, og det var netop sådan, hun lærte Anne Cathrine Bomann at kende.

Gratis og for alle

Følg den røde sofa på facebook

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte