Find oversætter

AFLYST (At lære børn) sprogbegejstring og poesi

Et kursus om at inspirere børn:

Vi er mange BU forfattere, der møder vores læsere på skoler og biblioteker m.m. Vi præsenterer vores bøger, og forhåbentlig vækker det appetit, men hvad hvis vi også kunne præsentere sproget som den poetiske slikbutik, det er?

 

NB! Kurset er desværre aflyst! 

Kurset har fokus på, hvordan vi kan åbne nye døre for børnene – inspirere dem til at mærke sproget og opleve ordene, som noget, de kan lege med, bygge og eksperimentere med, sætte musik til, råbe, hviske og smage på. I skolerne kan der være meget fokus på indhold og forståelse, men især når man arbejder med 0.-4. klasse, er den aktive og nysgerrige tilgang vigtig.  Dagen bliver legende, sjov, inspirerende og eksperimenterende.

 

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Marianne Iben Hansen

debuterede i 2004 og har skrevet en lang række bøger for børn og unge, hvoraf de fleste er rimede fortællinger. Hendes bøger er præget af et legende sprog og en eksperimenterende indstilling til form, og det musikalske er altid en vigtig ingrediens - både i bøgerne og i hendes møde med børnene. Det har gjort hende til en populær og erfaren oplægsholder på skoler og biblioteker.

Fotografi: Simon Klein-Knudsen

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2021 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte