Find oversætter

Blokeringer, resignation og veje videre

Online kursus med konkrete råd til, hvordan du håndterer perioder med manglende adgang til lysten til at producere.

NB! Kurset foregår fra kl. 14-16 hhv. d. 15., 17. og 18. februar. På kurset gennemgås metoder, værktøjer og cases og du skal regne med 2 timers hjemmearbejde mellem online sessionerne.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

For nogle forfattere, illustratorer og oversættere har de sidste snart 2 års undtagelsestilstand med corona epidemien været en kærkommen chance for at trække stikket. For andre har det været en forfærdelig periode, der har åbnet for dybe indre angstscenarier og ført til resignation og skriveblokeringer. For næsten alle har det været en periode, hvor den producerende praksis er blevet rystet og selvom det ikke altid er muligt at se et direkte link mellem praksis og verdens tilstand, så har mange måtte konstatere, at de har været nødsaget til at tænke nye tanker omkring meningen med deres arbejde, muligheden for at udføre det og de personlige motivationer for at engagere sig i det.

Skriveblokering, mindreværdskomplekser og selvcensur er eksempler på, hvordan forfatteren, illustratoren eller oversætteren kan være sin egen værste fjende i den kreative proces.

På dette kursus arbejdes der med at forstå den psykologiske dynamik bag blokeringer og metoder til at styrke den mentale tilstand og det skabende jeg til at gøre skriveprocessen lettere, dybere og mere positiv.

 

Underviser(e)

Thea Mikkelsen

cand. psych. & cand. mag., er coach & konsulent i kreative virksomheder, hvor hun arbejder med at udvikle de organisatoriske rammer og tackle de personlige dilemmaer omkring det kreative arbejde, så medarbejderne trives og der skabes plads og rum for kvalitet.
Bosiddende i nord Italien med sin mand og deres to døtre.

2004 - 2022 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte