Find oversætter

Byg din ideelle arbejdsproces med LEGO® SERIOUS PLAY®

Hvad vil du med din kunstneriske karriere – og hvordan når du derhen? Hvad er med andre ord din ideelle arbejdsproces?

Workshop med inspiration, sparring og egne refleksioner

Marisa Matarese vil med udgangspunkt i LEGO® SERIOUS PLAY® guide kursisterne til at bygge deres ideelle kunstneriske karriere: hvad er udfordringerne, hvad er styrkerne, hvordan finder man nye måder at tænke på og nye veje at gå?

Et kursus der hjælper kursisterne med at stille sig selv de rigtige spørgsmål, sætte mål og opnå nye perspektiver, således de kan opbygge deres ideelle arbejdsproces.

Med en begrundet ansøgning forstås en kortere beskrivelse af dit professionelle virke, hvad du arbejder på lige nu, hvorfor netop dette kursus har din interesse, og hvad du regner med at få ud af kurset.

Underviser(e)

Marisa Matarese

Marisa Matarese trækker på en strategisk forretningsforståelse og en velfunderet menneskelig indsigt, når hun understøtter forandringer i organisationer. Hun har et konstant blik på, hvad den enkelte behøver for trygt at kunne styre gennem både personlige og organisatoriske forandringer og en veludstyret værktøjskasse til at skabe retning og motivation hos den enkelte. Ofte ved brug af LEGO Serious Play-metoden.
Marisa har en cand. mag i portugisisk samt en journalistuddannelse.

Tilmelding

Fortryd

Alle felter skal udfyldes

2004 - 2019 © Copyrighted | Dansk Forfatterforening | Designed by Arendt™ & Developed by Eksakte